Pages

26 June, 2009

Revin...

Stimati Cititori fideli!
:-p
Datorez scuze celor care s-au obisnuit sa imi viziteze blog-ul, zilnic, pentru lipsa materialelor publicate; dar asa cum puteti afla din profilul meu complet sunt navigator de meserie si mai tot timpul anului plecat. Nici sansa de a accesa internetul in acest rastimp – pentru un eventual “up-load” de material – iar cu “mobile internet” nu ma incurc. De asemenea, datorez scuze celor care au sperat sa vada fotografii mai de calitate, aparatul folosit pana in present este un superzoom Canon Powershot S5 IS. Bun pentru turisti, nu si pentru arta fotografica. Pentru a justifica acest lucru priviti aceasta imagine, un close-up pe tastatura telefonului mobil:


Puteti observa gradul aberatiilor cromatice si distorsiunile adiacente - catre extremitatile lentilei. Lucru cat se poate de normal la aparate super-zoom.
A doua reprezinta o corectie in Photoshop. Sau cum ar trebui sa arate poza direct din camera.
Am promis un “up-grade” - care inca se lasa asteptat.
Pana atunci bucurati-va de ipostazele surprinse.

La inceput a fost calatoria cu avionul – pentru cei care nu stiu, ma deplasez la/de la munca cu avionul…


A urmat o calatorie cu ferry pana la insula unde se afla vaporul pentru incarcare.




Ei bine, multe nu se intampla cand sunt in voiaj (singurele momente “exciting “ sunt rasaritul si apusul, dar dupa o perioada le-ai vazut pe toate…



Ziua munca, noaptea munca, dimineata munca iara… noroc cu pauzele de tigara si o cafea buna, sa mai vad cerul liber deasupra capului.


In porturi ies mai rar, datorita specificului meseriei. Iar cand se intampla – umblu de nebun cu camera foto dupa gat, unde ma duc picioarele. Astfel apar aceste instantanee. Enjoy!





1 comment:

Comments

About me...

My photo
It's not that I'm here: It's that I'm not there! SEN.

Look who's talking...

Sneak peak...

Unique visitors:

free counter